Coronamaatregelen in de muziekschool

26 juni 2021: de meeste maatregelen komen te vervallen

De muziekschool is weer geopend voor muziekles!

Om er voor te zorgen dat de lessen op de muziekschool voor jou en de docent veilig gegeven kunnen worden, gelden de volgende maatregelen:

Maatregelen in het muzieklokaal
We hebben een handleiding opgesteld waarin je alle maatregelen terugvindt. De maatregelen zorgen ervoor dat we afstand houden en hygiënisch werken. In het lokaal, tussen de leerling en de docent, hangt een plexiglas scherm en we houden steeds 1,5 meter afstand. Neem je eigen gitaar mee. En denk aan je eigen gehoorbescherming, drumstokken of plectrum.

Ouders, verzorgers en ander publiek
Alleen leerlingen zijn toegestaan in het lokaal, ouders blijven buiten wachten. Kom zo dicht mogelijk op de lestijd en blijf na de les niet hangen.

Kantine Don Bosco
De kantine van Don Bosco is gesloten.

Wanneer blijf je thuis?
Ben jij of is iemand in je huishouden ziek? Blijf thuis en laat je testen. Kom niet naar de les. Neem contact op met je docent en overleg of je de les online kunt doen.

Verkouden of andere klachten en twijfel je?
Neem contact op met je docent voordat je naar de les komt. Bij twijfel kan de docent een leerling naar huis sturen. Kijk samen met de docent of je de les online kunt doen.

Online muziekles nog steeds mogelijk
Kan je om een andere reden niet naar de muziekschool komen? Geen probleem, we kunnen ook nog steeds online muzieklessen geven of we zorgen dat je les op een later moment ingehaald kan worden. Wil je graag online les? Geef dit dan aan bij je docent.

De maatregelen gelden voor de leerlingen, ouders die leerlingen brengen en ophalen en de docenten. Houd je er goed aan. Twijfel je ergens over? Vraag het ons gerust.

We snappen dat online muziekles krijgen en geven niet ideaal is. Bij het leren van een instrument is het handig om elkaar in het echt te zien en ook nodig om op je houding te letten.
 
Tijdens de lockdown hebben we uitvoerig kunnen oefenen met muziekles geven waardoor we goed weten hoe we de tijd alsnog nuttig en muzikaal kunnen besteden.
Het is anders, maar nog steeds leuk en we beloven je dat je niet stil zal zitten! Jouw tijdstip blijft ook gewoon van jou, tenzij je wat anders met de docent hebt afgesproken.
 
Heb je thuis geen instrument? Geen probleem, die kan je lenen van de muziekschool. Laat je docent weten wat je nodig hebt.

Tijdens de lockdown kun je nog steeds een proefles aanvragen. De proefles kan je online volgen via Zoom of we plannen een proefles in voor na de lockdown. Als de lockdown verlengd wordt nemen we contact met je op om de proefles te verplaatsen of om hem alsnog online te doen.