Onze docenten

Gabriël op drums

Gabriël | Drumdocent

Gabriël is pas echt gelukkig als hij twee drumstokken in zijn hand heeft. Hij vond het al op jonge leeftijd leuk om ritmes te klappen en trappen en speelde liever djembé bij het kampvuur. Hij ging zelf op drumles toen hij 20 was. Met hard werken en vooral veel passie lukte het hem om al snel in verschillende bands te spelen. Laura Palmer, The Bohemes en Neil Young Undercover staan op zijn repertoire. Daarnaast geeft hij zelf drumles in Den Haag en deed hij mee aan 2000 drummers aan zee onder leiding van Cesar Zuiderwijk.

Eigen muziekschool
Nu, anno 2019, heeft hij Muziekschool Rijswijk opgericht. Met de gedachte om meer muziek naar Rijswijk te brengen is hij de samenwerking aangegaan met Stichting Don Bosco. Gelijk een ruimte voor hem, en op een toplocatie in oud-Rijswijk.

Totaalpakket
Drumleerlingen van Gabriël zeggen dat hij een enthousiaste manier van lesgeven heeft, ruimte geeft voor eigen inbreng en dat hij goed is in het combineren van liedjes leren drummen en techniek-oefeningen en theorie.

Zangdocente Jillian zingt live | Fotograaf Jaap Kroon

Jillian | Zangdocente | Pianodocente | Muziekmatcher

Jillian zingt altijd de sterren van de hemel. Onder de douche, op de fiets, maar vooral op het podium. Dan kan ze er beter bij dansen. Niet zo gek dus dat ze na de middelbare school naar het conservatorium ging. Tijdens de opleiding trad ze veel op in heel Nederland en is ze begonnen met muziekles geven.

Verhalenverteller
Jillian kan eigenlijk alles. Naast zingen speelt ze piano, gitaar en drums. Ze gebruikt muziek om een verhaal te vertellen en gevoelens te uiten en is pas helemaal compleet wanneer ze iemand daarbij kan helpen.

Alles-in-een
Haar begeleiding wordt dan ook door haar leerlingen omschreven als behulpzaam, professioneel en meedenkend. Ze wil graag samen zorgen voor een goede basis zodat je alle ingrediënten hebt om je hele leven plezier te beleven aan muziek. Dat houdt in de theorie, noten leren lezen en een instrument leren, maar ook hoe je nou eigenlijk een liedje schrijft en hoe je dat het mooiste kunt brengen op een podium.

Julia Beenakkers

Julia | Zangdocente | Gitaardocente | Pianodocente

Julia is gek op musicals. Toen ze nog op de basisschool zat begon ze met zingen en theater spelen. Sindsdien zingt ze dagelijks en stond ze al in diverse theaters op het toneel. Niet zo gek dus dat ze op de middelbare school extra lessen volgde in muziek, dans en drama. Toen is ze er achter gekomen dat ze nooit meer iets anders wil, dat ze van haar passie haar werk wil maken.

Droom wordt werkelijkheid
Om haar droom werkelijkheid te maken is Julia de opleiding Docent Muziek gaan volgen. Zelf geeft ze aan deze keus te hebben gemaakt zodat ze haar passie voor muziek ook aan haar leerlingen door te kunnen geven. Nou, met die hoeveelheid passie zit het zeker goed! Ze kan uren praten over muziek, maar gelukkig kan ze ook heel goed theoretische dingen uitleggen en ze voor iedereen begrijpelijk maken.

Party time!
Muziekles bij Julia is altijd een feestje. Ze heeft lekker veel energie en wordt enthousiast van allerlei muziekgenres. Niets is haar te gek en ze denkt met je mee om jouw muzikale doelen te behalen.

Brian | Gitaar, piano

Brian | Gitaardocent | Pianodocent

"Speel wat je zelf leuk vindt" is het motto van Brian. Voor hem is muziek zijn tweede natuur. Dat is het al sinds zijn negende, toen was hij al bezig met muziek maken. Dan zat hij voor de radio mee te zingen met liedjes. Hij ging bij het jongenskoor in Nootdorp waar hij de solist werd.

Leren is leven
Brian moest en zou iets met muziek gaan studeren. Hij ging met verschillende zangcoaches en vakdocenten aan de slag waar hij in aanraking kwam met theatermuziek. Dit leek hem wel wat! Hij heeft verschillende uitvoeringen gedaan, van Miss Saigon tot Jesus Christ Superstar. Vervolgens ging hij studeren op het Conservatorium.

Nu kom je Brian tegen op jamsessies en speelt hij ook piano én gitaar. Laten we eerlijk zijn, muziek zal voor Brian wel voor altijd het belangrijkste in zijn leven zijn. Van zijn enthousiasme en passie wordt iedereen blij.

Anna | Muziekschool Rijswijk

Anna | Zangdocente | Pianodocente

Anna is altijd al dol geweest op muziek maken en is al vroeg begonnen met spelen in musicals. Ze vond het heerlijk om op de planken te staan maar miste toch iets... Het samen muziek maken en anderen net zo van muziek te laten genieten als dat ze zelf doet.

Actie!
Het was dus tijd voor actie. Anna startte met de opleiding Docent Muziek. "Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen open kunnen bloeien door muziek, en om ze iets te leren wat ze eigenlijk nooit durfden". Een stap die ze zelf vroeger ook heeft gezet en haar nu veel moois brengt.

Persoonlijke aandacht is key
Door haar achtergrond in musicals en vele, verschillende muziekdocenten heeft ze veel kennis die haar helpen in het lesgeven. Zelf vindt ze het heel belangrijk om te kijken naar wat een leerling zelf wil leren. Elke leerling is anders en Anna zoekt graag samen uit wat haar leerlingen willen leren en hoe ze daar het beste in kan bijdragen. En als het dan samen lukt... Daar wordt ze pas écht enthousiast van!

Muziekschool Rijswijk

Dex | Gitaardocent | Basgitaardocent

"Dit MOET ik kunnen spelen," zei Dex toen hij op zijn zeventiende voor de eerste keer bij een groot concert stond. Sinds dat moment zie je Dex altijd met een gitaartas op zijn rug en een grote glimlach op zijn gezicht.


Dex kan alles
Dex is een muzikale duizendpoot, hij kan op heel veel instrumenten zijn weg vinden. Het allerliefste speelt hij op zijn basgitaar en gitaar, dat doet hij in bands zoals The Bohemes en Period 5. Van rockmuziek tot country en musicals, hij vindt allerlei stijlen leuk!

Twee passies
De andere passie van Dex is lesgeven, hij studeert hiervoor Docent Muziek aan het Rotterdams Conservatorium. Zijn twee grootste passies komen dus helemaal samen als muziekdocent van Muziekschool Rijswijk.

Nynke Hut - Docente Muziekschool Rijswijk

Nynke | Gitaardocente | Zangdocente | Bandcoach

Nynke begon op jonge leeftijd al te zingen in het kinderkoor waar zij ook solo’s mocht zingen. Op haar tiende begon zij liedjes te bedenken op de fiets en schreef ze de teksten op in haar ‘liedjesschrift’. Ze zong de liedjes met haar klasgenootjes en begon met gitaar spelen. Sindsdien combineert ze gitaar en zang in haar band ‘CooCoo’ en haar cover-duo ‘Red Lipsticks’, waarmee zij vaak op het podium staat.

‘Ja, maar wat als alles lukt?’
Tijdens de opleiding ‘Albeda Muzikant/Producer’ focuste Nynke zich op gitaar, zang en songwriting, maar kreeg zij ook les in drums en piano. Haar ambitieuze instelling neemt zij mee in haar lessen waar een veilige, positieve leeromgeving centraal staat en haar motto luidt dan ook: ‘Ja, maar wat als alles lukt?’

Samen muziek maken is het leukste wat er is!
Nynke voelt zich het meest thuis op het podium, waar ze samen met anderen muziek kan maken. Ze vindt het dan ook belangrijk dat haar leerlingen samen muziek gaan maken, niet alleen omdat het super leuk is, maar ook omdat je er super veel van leert!

Arion Andree Djaoen | Pianodocent

Arion Andree | Pianodocent

Hij was pas negen toen hij begon met pianoles. Hoe meer Arion Andree leerde, hoe leuker hij het vond en piano spelen werd zijn grote passie. En dat is het nog steeds, want hij studeert nu Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag om muziek, de universele taal zoals hij het noemt, toegankelijk te maken voor iedereen. Hoe tof is dat!

Palet aan inspiratie
Muzikale inspiraties zoals Thelonious Monk, Oscar Peterson, Michel Camilo , David Ronchi Matthew, Henrico Henriquez hebben ervoor gezorgd dat Arion Andree allerlei genres kan spelen. Gospel, jazz, latin, pop, niets is hem te gek.

Alle focus op muziek!
Arion Andree begeleidt bands en muzikanten op de piano. Daarnaast spendeert hij zijn vrije tijd in zijn eigen studiootje als muziekproducer. Wie les krijgt van Arion Andree weet dan ook zeker: je leert spelen als een echte artiest!

Laura | Piano

Laura | Pianodocente

Laura is een gepassioneerd pianiste met internationale allure. Ze speelde in veel bekende zalen zoals het Philharmonia in St. Petersburg, Organ Hall in Chisinau en Chopin’s Museum in Polen. Ze is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Haar leerlingen zijn van alle leeftijden, bij iedereen vindt ze wel iets om samen aan te werken. Dat doet ze gebaseerd op de persoonlijke doelen en behoeften van elke individuele leerling.

Met pianoles van Laura leer je op een fijne manier alles over de piano. Zo heb je elke keer weer zin om te oefenen!