Meld je aan voor Muziekschool Rijswijk BandWeek

Band on stage

Heb je altijd al in een band willen spelen? Gedroomd over het geven van een optreden? Nagedacht over een goede bandnaam? In de workshop BandWeek doe je het allemaal in één week!

Wat ga je doen?

In deze 7-daagse workshop vorm je een eigen band en treed je aan het eind op op ons podium. Hoe vet is dat?! Je leert een of meerdere nummers spelen op het instrument van jouw keuze. De docent helpt je als bandcoach met je instrument, je partijen en het samenspelen. Maar bij het geven van een show komt nog meer kijken. We bedenken ook een bandnaam, maken een logo en repeteren voor jullie eerste live optreden. En we maken een bandfoto en nodigen publiek uit. Elke dag leer je iets anders en repeteren we. Bij het optreden op dag 7 komt alles samen en geef je als echte artiest een show op het podium.

Praktische informatie

 • BandWeek is van 19 juli tot en met 26 juli en van 27 juli tot en met 2 augustus.
 • Je gaat elke dag op dezelfde vaste tijd 2 uur vol aan de slag om naar het optreden toe te werken. Kies het tijdstip dat je de hele week kan komen.
 • De kosten van de workshop zijn €20,- per persoon per dag (€140,- in totaal), inclusief bandfoto, training social media en video van je optreden.
 • We houden rekening met de Coronamaatregelen. In de muziekschool en op het podium is voldoende ruimte om afstand te houden.
 • Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!
Attention! Er is maar plek voor 4 bands per week (in totaal 8 bands). Meld je daarom snel aan via het formulier.

Aanmeldformulier Workshop BandWeek

  Welke week kan je meedoen? (meerdere opties mogelijk)
  Van 19 juli tot en met 26 juliVan 27 juli tot en met 2 augustus

  Welk tijdvak kan je die week? (meerdere opties mogelijk)
  Van 10:00 tot 12:00 uurVan 13:00 tot 15:00 uurVan 15:30 tot 17:30 uurVan 19:00 tot 21:00 uur