Request a free trial lesson

Fill in the form and press send. We will contact you as soon as possible, in any case within three days. 

  This is what our students think:
  • 5 star review  Anderhalf jaar zangles gehad van Jilian. Erg goed les! Weet precies wat m'n behoeftes zijn en hoe ze daar op moet inspelen. Houdt je voortgang goed bij en brengt me iedere keer een stapje verder. Komt met veel leuke oefenen aanzetten en manieren hoe je thuis (veilig) kan oefenen. Veel muziekkennis en kent alle nummers die je wil doen. Ook niet onhandig: de locatie zorgt ervoor dat je ongegeneerd je best kunt doen, zonder dat iemand dat kan horen!

   thumb Maarten Schoemaker
   6/07/2021
  • 5 star review  Zangles bij Anna. Ze is enthousiast, kundig en weet de belangrijkste punten te vinden. Zeker een aanrader

   thumb Brett van Schie
   10/29/2020
  • 5 star review  Mijn zoon van 9 jaar heeft afgelopen jaar drumles gehad van Gabriël. Gabriël is een motiverende docent die probeert om de les leuk en uitdagend te maken. In de zomer werd het jaar afgesloten met een optreden. Ondanks de coronabeperkingen was het een gezellig gebeuren.

   thumb C. Efstratiades
   9/25/2020
  • 5 star review  Ik kan iedereen juf Rosa adviseren. Weet heel goed met kinderen om te gaan. Mijn zoontje Bas heeft nu 6 maanden les en speelt al zo ontzettend goed!

   thumb Femke Broeks
   9/13/2020
  • 5 star review  Mijn dochter van 6 heeft hier pianoles van juf Rosa. Hele leuke aanpak op maat. Er wordt gewoon gevraagd "welke liedjes vind je leuk?" en dan gaan ze daar naartoe werken. Veel leuke kinderliedjes (K3, kinderen voor kinderen, Frozen, oude kinderliedjes als Kortjakje) om mee te beginnen en soms ook zingen erbij. Veel focus op samen met plezier muziek maken en kinderen krijgen complimentjes wat hen sterker en zelfverzekerder maakt. Elk jaar wordt afgesloten met een optreden van de kindjes en de band van leraren. Echt samen een feestje ervan maken.

   thumb Charlotte Bakermans
   9/11/2020

  Questions?


  Send an e-mail or give us a call, we're glad to help!

  E-mail: info@muziekschoolrijswijk.com
  Tel: 06-418 455 12