Coronamaatregelen in de muziekschool

15 december 2020: muzieklessen online tot 9 februari

Vanaf 14 december is er weer een nieuwe lockdown afgekondigd. Voor de muzieklessen betekent dat dat ze online worden gegeven.

Tot 20 december vinden de lessen online plaats. Daarna is het kerstvakantie tot 4 januari en zijn er geen muzieklessen. Vanaf 4 januari gaan de lessen online verder tot in ieder geval 9 februari.

Muziekles via Zoom
We gaan onze lessen via videobellen geven. Installeer alvast Zoom op je computer, tablet of smartphone voor je volgende les via www.zoom.us. Je docent belt je op het moment dat je les begint.

Muziekschool Rijswijk Live
Ons evenement op 23 januari moeten we helaas annuleren. Uiteraard is al die voorbereiding niet voor niets want na de lockdown kijken we weer naar de mogelijkheden voor een live event. We vinden het erg jammer en hadden je graag op het podium gezien!

We zijn trots op de inzet van al onze leerlingen en docenten in het afgelopen jaar, dit geeft ons het vertrouwen dat we hier samen weer doorheen komen net als in maart. Zorg goed voor jezelf en elkaar, fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar.

We snappen dat online muziekles krijgen en geven niet ideaal is. Bij het leren van een instrument is het handig om elkaar in het echt te zien en ook nodig om op je houding te letten.
 
In maart en april hebben we uitvoerig kunnen oefenen met muziekles geven waardoor we goed weten hoe we de tijd alsnog nuttig en muzikaal kunnen besteden.
Het is anders, maar nog steeds leuk en we beloven je dat je niet stil zal zitten! Jouw tijdstip blijft ook gewoon van jou, tenzij je wat anders met de docent hebt afgesproken.
 
Heb je thuis geen instrument? Geen probleem, die kan je lenen van de muziekschool. Laat je docent weten wat je nodig hebt.

Tijdens de lockdown kun je nog steeds een proefles aanvragen. We nemen contact met je op om je proefles alvast in te plannen of om je op de wachtlijst te zetten. Zodra we onze deuren weer mogen openen plannen we de proefles dan alsnog met je in.