Vraag hier eenvoudig je online zangles aan

  Wat anderen over ons zeggen:
  • Zeer enthousiaste en betrokken docenten. Muziek wordt pas leuk als je met anderen muziek maakt en optreedt. Muziekschool Rijswijk biedt hiertoe mogelijkheden. Dat laatste is echt een meerwaarde van deze muziekschool.

   thumb Monique Daalman
   september 12, 2021
  • Anderhalf jaar zangles gehad van Jilian. Erg goed les! Weet precies wat m'n behoeftes zijn en hoe ze daar op moet inspelen. Houdt je voortgang goed bij en brengt me iedere keer een stapje verder. Komt met veel leuke oefenen aanzetten en manieren hoe je thuis (veilig) kan oefenen. Veel muziekkennis en kent alle nummers die je wil doen. Ook niet onhandig: de locatie zorgt ervoor dat je ongegeneerd je best kunt doen, zonder dat iemand dat kan horen!

   thumb Maarten Schoemaker
   juni 7, 2021
  • Zangles bij Anna. Ze is enthousiast, kundig en weet de belangrijkste punten te vinden. Zeker een aanrader

   thumb Brett van Schie
   oktober 29, 2020
  • Mijn zoon van 9 jaar heeft afgelopen jaar drumles gehad van Gabriël. Gabriël is een motiverende docent die probeert om de les leuk en uitdagend te maken. In de zomer werd het jaar afgesloten met een optreden. Ondanks de coronabeperkingen was het een gezellig gebeuren.

   thumb C. Efstratiades
   september 25, 2020
  • Ik kan iedereen juf Rosa adviseren. Weet heel goed met kinderen om te gaan. Mijn zoontje Bas heeft nu 6 maanden les en speelt al zo ontzettend goed!

   thumb Femke Broeks
   september 13, 2020

  Contact

  Julialaantje 26
  2283TB Rijswijk

  E-mail: info@muziekschoolrijswijk.com
  Tel: 06-418 455 12