Workshops

Een docent van Muziekschool Rijswijk geeft een workshop in de ouderenzorg

Workshops Ouderenzorg

In de workshop Muziekuur bij Florence gaan we liedjes van vroeger zingen, leren op mini-keyboards of meeklappen in het ritme. Twee docenten van onze docenten begeleiden de. groep op piano, zang of gitaar.

Muziekuur is goed voor het geheugen en heel gezellig!

Workshop Bandclass

In Bandclass vormen klasgenoten een of meerdere bands, leren ze in 3 of meer sessies samen en liedje spelen en zijn ze klaar voor hun eerste optreden! Eerst leren we de partijen van liedjes zoals Dance Monkey en Automatisch, en daarna gaan we het samenspelen oefenen. Hoe meer sessies we doen, hoe meer partijen je kunt leren!

De workshop kan voor de basisschool of de middelbare school.

Zangworkshop

Hoe leer je je collega's beter kennen dan zingend? Je stem is het meest kwetsbare instrument. Daarom is het de perfecte manier om verbinding te maken met je collega's.

In de Zangworkshop doen we een zangspel, oefeningen, en geeft de zangdocent tips om uiteindelijk meerstemmig een nummer te zingen met zijn allen. Super leuk, leerzaam en verbindend!

Vraag een workshop aan

Contactformulier

Vakantieworkshops

In de vakanties doen we regelmatig leuke workshops. Bijvoorbeeld over gitaaronderhoud, een zangbootcamp, drumbootcamp of songwriting. Als er nieuwe workshops gepland staan, lees je het in onze nieuwsbrief. Meld je aan!

Blijf op de hoogte

    💬 Stel ons je vraag