Locaties Muziekschool Rijswijk

Muziekschool Rijswijk heeft 2 locaties: in de Herenstraat en in Don Bosco. In de Herenstraat geven we privélessen piano, zang, gitaar, drums, bas, viool en muziekproductie en in Don Bosco geven we Muziekmatch en Bandcoaching. Lees op deze pagina meer over de locaties.

Herenstraat 50 - Privélessen

Sinds 9 mei 2022 geven we privé muzieklessen op Herenstraat 50. 

In dit pand zijn door Meyer Noise Control vier geluidsisolerende ruimtes gebouwd. De ruimtes noemen we ‘stages’, naar het Engelse woord voor podium. De stages hebben ramen, zijn voorzien van HEPA-filters voor de luchtcirculatie en filtering van virusdeeltjes, hebben knipperloze lampen die epilepsie en migraine voorkomen en zijn akoestisch behandeld. Zo kun je in alle rust werken aan jouw muzikale ontwikkeling.

Op deze locatie vind je ook onze in-house Muziekwinkel, gitarenwerkplaats en Recording Studio. Benieuwd hoe het er van binnen uitziet? Kom binnen tijdens de winkeltijden.

Hoe zit het met...

Parkeren
Er is parkeergelegenheid in de buurt. Je kunt in de Herenstraat/Willemstraat parkeren, in de Schoolstraat of Mallegat. Het eerste uur parkeren is gratis. Daarna betaal je €1,50 per uur. Je moet je wel aanmelden bij een parkeerautomaat of parkeerapp!

Fietsenstalling
Kom je met de fiets? Zet je fiets dan netjes in een fietsenrek of stalling, bijvoorbeeld bij de DA, de kerk of Lentz.

Openbaar vervoer
Trams 1 en 15 en bus 23 stoppen dichtbij, halte Herenstraat. Vanaf station Rijswijk kun je het beste bus 23 nemen naar de Herenstraat. Vanaf Den Haag / HS pak je het beste tram 1 of 15.

Gevel van de nieuwe muziekschool

Wat zat hier nou vroeger? Schoenenwinkel Van Lier. Hier heeft muziekschool eigenaar Gabriël toen hij klein was nog wel eens schoenen gepast. En wie goed kijkt, ziet nog een paar bewaarde elementen!

Julialaantje 26 - Groepslessen

Sinds 1 november 2019 geven we les in het gebouw van Don Bosco. Eerst hadden we een groot lokaal, daarna kwam er nog een repetitieruimte bij.

In dit gebouw hebben we alle ruimte om groepen les te geven. De Muziekmatch ruimte is ingericht als huiskamer, heeft ramen, zijn is van alle instrumenten en heeft airco. Een fijne ruimte om in te zijn!

De bandcoaching ruimte is ingericht als repetitieruimte in huiskamersfeer en heeft alles wat je als band nodig hebt. Alle instrumenten zijn aanwezig, geluidsinstallatie, kabels en koffie.

Hoe zit het met...

Parkeren
Er is parkeergelegenheid op het terrein.

Fietsenstalling
Kom je met de fiets? Zet je fiets in het fietsenrek bij de ingang.

Openbaar vervoer
Tram 17 stopt dichtbij, halte Van Vredenburchweg. Deze tram rijdt vanaf Rijswijk Station en Den Haag HS/CS.

💬 Stel ons je vraag