Over ons

Muziekschool Rijswijk

In onze huiskamersfeer muzieklokalen voel je je thuis en durf je fouten te maken. De docenten vinden dat alleen maar goed, want dan kunnen ze precies daarmee helpen wat je lastig vindt. De docenten zijn zelf ook actief in de muziekwereld: ze spelen in bands, begeleiden artiesten of treden op. Ze zijn in alle genres thuis, en dus zijn ook leerlingen met de meest uiteenlopende muzieksmaken welkom.

Tijdens de les richten we ons op het spelen van echte liedjes, liedjes die jij als leerling leuk vindt en graag wil leren. Vervolgens komt daar de theorie bij kijken. Zo zorgen we er voor dat je vooral plezier haalt uit muziek maken. Dat plezier kunnen we alleen maar samen vergroten, dus is er ook alle mogelijkheid om samen met andere leerlingen een band te vormen en je aan te melden voor bandcoaching.

En het allerbeste is: je harde werk wordt beloond! Er zijn regelmatig live optredens waar jij voor een echt publiek kunt spelen. Solo, samen met je docent of met een hele band: het is jouw gig.

Contactformulier

Bedrijfsgegevens

Muziekschool Rijswijk staat geregistreerd op naam van Gabriël Huisman onder de handelsnaam Muziekschool Rijswijk onder KVK nummer 65784057 op vestigingsadres Julialaantje 26, 2283TB te Rijswijk. Het BTW nummer is NL002207804B93.

💬 Stel ons je vraag