Wil jij in een band spelen?

Samen muziek maken is leuk en leerzaam. Ieder bandlid heeft een eigen rol en moet goed samenwerken.

In bandcoaching leer je in 5 maanden (18 lessen) samenspelen als band. Je werkt toe naar echte optredens en je kunt je eigen nummer opnemen in de studio. Hoe vet is dat!

Iedereen is welkom

We hebben bands van alle leeftijden, van 8 tot 68. Het maakt niet uit of je geen of juist veel podiumervaring hebt, we zoeken bandleden die bij jou passen. We houden ook rekening met jouw muzieksmaak.

Bij bandcoaching gaan we aan de slag als band, we werken aan timing, dynamiek, samenspel, eventueel songwriting, podiumpresentatie en nog veel meer. We kunnen niet elk bandlid helpen met de partij, hier zijn de privélessen voor.

Je kunt je ook als volledige of gedeeltelijk complete band aanmelden, we helpen je graag verder met je muzikale ambities!

Het begint allemaal met een kennismaking, waarop alle bandleden verzamelen en we elkaar een beetje leren kennen. Hierna gaan we de bands vormen.

Deze bands gingen je voor

Rijswijkse Schouwburg 11-11-2022-24

Dolonia

Muse, Arctic Monkeys, Blur, deze jonge rockers met oude zielen schrikken niet van herrie. Ilse-Sophie (drums), Attila (bas) en Elinor (gitaar) spelen sinds januari 2022 samen. Ze stonden op Muziekschool Rijswijk Live, Zomerfeest, Strandwalfestival en de pre-party van Tim Akkerman in de Rijswijkse Schouwburg. Amy (zang) kwam eind 2022 bij de band.

IMG_1735

Young Sound

De jonge artiesten van Young Sound zijn stuk voor stuk veelbelovend. Met hun passie voor muziek en de betoverende stem van zangeres Gwen veroveren ze ieders hart. Ze schrijven zelfs hun eigen nummers. Young Sound staat graag op het podium. Ze waren al te zien op Muziekschool Rijswijk Live, Zomerfeest en op de pre-party van Nielson in de Rijswijkse Schouwburg.

IMG_1528

Torus City

Dit vrolijke drietal staat het liefst elke dag op het podium. Bovendien hebben ze al meerdere eigen nummers geschreven. Zangeres Gwen weet al haar gevoel vast te leggen in haar songwriting. Hou ze in de gaten, want Torus City hoor je vast en zeker terug op de radio! Je kon ze eerder al zien op Muziekschool Rijswijk Live, Strandwalfestival, Zomerfeest, Haagse Popweek en op de pre-party van Nielson in de Rijswijkse Schouwburg.

Spot On

Spot On bouwt altijd een feestje. Met echte meezingers van The Cranberries tot Gnarls Barkley, deze hits ken jij sowieso! Spot On speelt sinds begin 2022 samen en stond al op diverse podia, zoals Muziekschool Rijswijk Live, Zomerfeest, Haagse Popweek en de afterparty van Tim Akkerman.

Meld je aan voor bandcoaching

Bandcoaching start in september en in februari. Je ontvangt na je aanmelding per e-mail extra informatie.

    Je contactgegevens

    💬 Stel ons je vraag