Privéles bij Muziekschool Rijswijk

In privéles is alle aandacht voor jou. De docent past het lesplan aan op jouw muzikale doelen en wensen en geeft je gericht oefeningen mee zodat jij vooruit komt. 

Nog een voordeel is dat je de muziek kan spelen die JIJ leuk vindt, want jij geeft aan wat je favoriete muziek is en de docent kiest hier passende liedjes bij uit.

En je kunt de docent altijd vragen stellen over een liedje of oefening als je er thuis niet uitkomt.

leerlingen gingen je voor
0 +

Kenmerken privéles

Drummers bij Muziekschool Rijswijk

Les voor kinderen

We geven privéles aan kinderen vanaf 6 jaar. Dit is een goede leeftijd om te starten met muziekles, omdat ze zijn begonnen met lezen, snel nieuwe dingen leren en zich lang genoeg kunnen concentreren.

Natuurlijk is niet elk kind hetzelfde, daarom geven we na een proefles altijd advies over hoe je kind zich het beste kan ontwikkelen op muzikaal gebied. Vraag gerust een proefles aan!

Nog niet toe aan privéles, of vindt je kind nog alle instrumenten leuk? Kijk dan eens naar Musicmatch.

Les voor volwassenen

Als volwassene is het fijn om privéles te volgen, omdat je alle aandacht krijgt, de docent een persoonlijk lesplan opstelt aan de hand van jouw doelen, wensen en muzieksmaak.

Niemand is te oud om bij ons muziek te maken en te leren, als je maar plezier hebt. Ook handig: we geven overdag les en ’s avonds tot 22:00, zo is de les in jouw rooster te passen!

Volwassenen (21+)  betalen 21% btw. Zie de tarievenpagina voor alle actuele tarieven.

Instruments

Pianoles
Piano
zangles
Zang
IMG_4397 - gitaren
Gitaar
IMG_4449
Drums
basles
Bas
Vioolles
Viool
muziekproductie
Muziekproductie

Stappenplan

Zo meld je je aan voor privéles:

  1. Request a free trial lesson
  2. Je wordt gebeld om de proefles in te plannen
  3. Doe je proefles
  4. Schrijf je na de proefles in, je kunt gelijk starten!
  5. Koop of huur een instrument bij Muziekwinkel Rijswijk.

FAQ

Soms komt het niet uit om elke week les te volgen. Het minimale aan les wat je bij ons kunt volgen is 30 minuten per week. Dit zou 60 minuten per 2 weken zijn. Als er ruimte is in het rooster denken we graag met je mee!

Als je je binnen een jaar na inschrijven wilt uitschrijven heb je 2 maanden opzegtermijn. Je kunt de lessen nog gewoon volgen. Na het eerste jaar kun je maandelijks opzeggen.

Super leuk dat je beide muziekles wilt volgen! Met z’n tweeën op les is een duoles, dit kan als ouder en kind. Houd er rekening mee dat de een zich sneller ontwikkelt dan de ander. De docent past de lesstof op jullie aan, maar kan niet voorkomen dat de een meer uitleg nodig heeft dan de ander.

Niet elk kind is hetzelfde. Daarom kijken we per kind welke muziekles geschikt is. Voor ons is plezier het allerbelangrijkste. Het kan verstandig zijn om te beginnen met Muziekmatch, zodat je kind kennismaakt met elk instrument en dan zelf kan aangeven welk instrument die zou willen leren.

We hebben geen strippenkaart. Onze ervaring is dat je met een paar lessen jouw muzikale doelen niet kunt behalen, en je droom of wens om iets met muziek te doen weer in de ijskast komt te staan. Dat vinden wij super jammer! Daarom bieden we met wekelijkse lessen de structuur die nodig is om je te ontwikkelen.

💬 Stel ons je vraag