Muziekschool Rijswijk

In iedereen schuilt iets muzikaals. Het maakt niet uit of je nog nooit een instrument hebt vastgehouden of dat je al een echt podiumbeest bent. Samen gaan we aan de slag om jouw unieke muziekstijl verder te ontwikkelen. Leer zingen, drummen, bassen, gitaarspelen of pianospelen aan de hand van muziek die jij leuk vindt.

Bij Muziekschool Rijswijk ontdek je jouw muzikale kracht!

Ons lesaanbod

Onze locaties

We geven les op 2 locaties: Herenstraat 50 en Julialaantje 26 in Rijswijk.
Privé muzieklessen zijn in de Herenstraat en Muziekmatch en Bandcoaching zijn op Julialaantje 26, in het gebouw van Don Bosco.

Herenstraat 50
Privé muzieklessen
Muziekwinkel Rijswijk
Recording studio
Gitarenwerkplaats

Julialaantje 26 (Gebouw Don Bosco)
Muziekmatch
Bandcoaching
Repeteren

Op de kaart

Reviews en beoordelingen

Dit vinden onze leerlingen:
 • Zeer enthousiaste en betrokken docenten. Muziek wordt pas leuk als je met anderen muziek maakt en optreedt. Muziekschool Rijswijk biedt hiertoe mogelijkheden. Dat laatste is echt een meerwaarde van deze muziekschool.

  Monique Daalman Avatar Monique Daalman
  september 12, 2021
 • Anderhalf jaar zangles gehad van Jilian. Erg goed les! Weet precies wat m'n behoeftes zijn en hoe ze daar op moet inspelen. Houdt je voortgang goed bij en brengt me iedere keer een stapje verder. Komt met veel leuke oefenen aanzetten en manieren hoe je thuis (veilig) kan oefenen. Veel muziekkennis en kent alle nummers die je wil doen. Ook niet onhandig: de locatie zorgt ervoor dat je ongegeneerd je best kunt doen, zonder dat iemand dat kan horen!

  Maarten Schoemaker Avatar Maarten Schoemaker
  juni 7, 2021
 • Zangles bij Anna. Ze is enthousiast, kundig en weet de belangrijkste punten te vinden. Zeker een aanrader

  Brett van Schie Avatar Brett van Schie
  oktober 29, 2020
 • Mijn zoon van 9 jaar heeft afgelopen jaar drumles gehad van Gabriël. Gabriël is een motiverende docent die probeert om de les leuk en uitdagend te maken. In de zomer werd het jaar afgesloten met een optreden. Ondanks de coronabeperkingen was het een gezellig gebeuren.

  C. Efstratiades Avatar C. Efstratiades
  september 25, 2020
 • Ik kan iedereen juf Rosa adviseren. Weet heel goed met kinderen om te gaan. Mijn zoontje Bas heeft nu 6 maanden les en speelt al zo ontzettend goed!

  Femke Broeks Avatar Femke Broeks
  september 13, 2020

Onze partners

Mis niets

  💬 Stel ons je vraag