Vraag een gratis proefles aan

Vul het formulier in druk op verstuur. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, in ieder geval binnen drie dagen. 

  Dit vinden onze leerlingen:
  • 5 star review  Ik kan iedereen juf Rosa adviseren. Weet heel goed met kinderen om te gaan. Mijn zoontje Bas heeft nu 6 maanden les en speelt al zo ontzettend goed!

   thumb Femke Broeks
   9/13/2020
  • 5 star review  Mijn dochter van 6 heeft hier pianoles van juf Rosa. Hele leuke aanpak op maat. Er wordt gewoon gevraagd "welke liedjes vind je leuk?" en dan gaan ze daar naartoe werken. Veel leuke kinderliedjes (K3, kinderen voor kinderen, Frozen, oude kinderliedjes als Kortjakje) om mee te beginnen en soms ook zingen erbij. Veel focus op samen met plezier muziek maken en kinderen krijgen complimentjes wat hen sterker en zelfverzekerder maakt. Elk jaar wordt afgesloten met een optreden van de kindjes en de band van leraren. Echt samen een feestje ervan maken.

   thumb Charlotte Bakermans
   9/11/2020
  • 4 star review  Samen met mijn vriendin volg ik al jaren Duo zangles bij Jillian. Dankzij de duidelijke, fijne uitleg en vakkennis van Jillian ben ik in de afgelopen jaren ontwikkeld en durf ik steeds meer. Zij geeft altijd eerlijke en waardevolle feedback waardoor ik heel prettig met haar samenwerk.

   thumb Tanja van der Burg
   12/17/2019
  • 5 star review  Onze kinderen hebben inmiddels al een aantal jaren (3) les van Gabriël en ze zijn in een korte tijd zó ontzettend vooruit gegaan, echt niet normaal! Ze gaan allebei met onwijs veel plezier naar de lessen. Ook erg leuk dat er altijd toegewerkt wordt naar optredens, zo zie je wat ze allemaal kunnen. Echt een TOP docent! Keigoed, aardig en met heel veel expertise in huis!

   thumb Vikash Ramcharan
   12/17/2019
  • 5 star review  Jillian geeft mij al ruim 3 jaar zangles. Het is iedere keer weer fijn om van haar les te krijgen. Ze denkt mee en geeft duidelijke feedback waar je echt iets mee kan. Door haar professionaliteit zorgt ze ervoor dat iedere stem in zijn kracht staat.

   thumb Louise Van der ven
   11/13/2019

  Heb je vragen?


  Mail of bel ons gerust, we helpen je graag!

  E-mail: info@muziekschoolrijswijk.com
  Tel: 06-418 455 12